Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sollicitatie experience

Welke manier van solliciteren kies jij?

Is een sollicitatiegesprek waarbij je oog-in-oog met je potentiële werkgever staat niet jouw ding? Komt dat goed uit want dat doen we bij Etesian helemaal anders. Op de manier die jij prettig vindt en die bij jou past. 

Solliciteren op de ski's

Ben jij team ski of team snowboard?

Elk jaar staat de Etesian-familie met z’n allen op de latten. Of zoeven we met onze board de Oostenrijkse bergen af. Ook dol op sneeuw?

Kies een toffe vacature, trek je skischoenen aan en kom naar SnowWorld in Landgraaf of Zoetermeer voor jouw sollicitatiegesprek!

Solliciteren op de fiets

Ben jij ook een fan van fietsen?

Een sportieve uitdaging? Daar zeggen we geen nee tegen bij Etesian. Samen met collega’s springen we geregeld op de fiets om ons kikkerlandje te ontdekken. Fiets je mee?

Kies een toffe vacature, pomp de banden op van je stalen ros en samen voeren we jouw sollicitatiegesprek op de fiets!

Bekijk onze toffe vacatures

Enthousiast geworden van onze sollicitatie experience en sta je te popelen om de ski’s, je fiets of je wandelschoenen al uit de kast te trekken? Zoek hier de vacature die bij je past en meld je dan meteen aan.

  • All Post
  • Application Development
  • Business Productivity
  • Commercie
  • Data analytics & Integrations
  • Management Consultancy
  • Stage

Wandelend solliciteren

Is wandelen écht jouw ding?

Een wandeltocht op zijn tijd? Daar houden we van. Met z’n allen op pad naar de mooiste stukjes Nederland. Goed voor conditie én teamspirit. Liever hardlopen? Mag ook!

Kies een toffe vacature, trek je wandelschoenen aan en samen wandelen we jouw nieuwe baan tegemoet tijdens je sollicitatiegesprek!

Etesian solliciteert bij jou

Zet jij de deur wagenwijd open?

Een werkgever die bij jou komt solliciteren? Dat zijn wij. Wat we nodig hebben? Een plek om te zitten en een goede kop koffie. Nodig jij ons uit?

Kies een toffe vacature, klop de kussens van je bank op, zet de deur op een kier en wij komen graag bij jou langs voor een sollicitatiegesprek